diumenge, 19 de febrer del 2012

La cabeza lo tira todo

La cabeza lo tira todo, o el que es el mateix, el patiment de la Duatló del Prat per equips.

Aquesta frase va ser una de les primeres que va dir (i que no es va cansar de repetir)  en Jaume Leiva en el Clinic que va organitzar el Club dissabte per la tarda. Jo, mentres l'escoltava atenta, no parava de tenir "flash backs" del que havia experimentat hores abans a la Duatló.

Portava unes setmanes molt nerviosa al respecte, organitzant, montant equip, entrenant, preparant...i el cap de setmana anterior va ser el detonant (entrenament dissabte i diumenge bastant digne, veient a les noies molt fortes, i jo mes debil de cap que de cap altre banda, poc centrada i poc efectiva (esportivament parlant)

La setmana s'apropava i jo seguia igual, mes nerviosa, mes preocupacions i el que es pitjor, el xip que patiria. No podia treure'm aquesta sensació del cap. La Lidia, la Paula i la Katia estan fantastiques pero, perque tantes pors?? nervis per la gent que venia a animar-nos? per ser la primera duatlo en equip? per a qui m'anava a trobar allà??

El dia arriba, finalment
Dissabte al dematí ben aviat ens reunim totes les noies i anem en cotxe direcció al Prat per deixar les coses a boxes. No sabem on estan, ens equivoquem anant als boxes de la triatló (al costat de la Platja). Agggggrrrr!!!!Comencem bé.Una vegada trobem la zona, aparquem, recollim dorsals i ens decidim a entrar les bicis. Problema de nou, però aquesta vegada dels grans: hem de portar exactament la mateixa equipació!! (impossible a 20 minuts de que boxes tanqui, fins i tot impossible ni que tinguessis 3 hores de marge) i els nervis s'incrementen i s'incrementen.

Anna, Katia, Lidia i Paula

Finalment ens ho montem com podem i aconseguim deixar les bicis i escalfar. Porto un munt de roba i un paravents asfixiant, el trisuit no el puc portar però la termica la conservo, un altre problema més a la llista per una persona com jo que sempre te moooolta calor, moltissima, i que va fer la Mitja de Granollers a -2ºC amb samarreta de keniata i pantalonets curts.

Sense tenir present res mes, anem a veure la nostre gent (han vingut tots i ufff, segueixo dient el mateix cada dia, però son els millors). Pau, Bea, Isa, Carles, Julia, Rafa, Roger, Joako, Sergi, els nens...ufff, son fantàstics.

I ens col.loquem a la sortida, som l'equip 8, ens preparem, sortim les 4 bastant rapidetes, i aquí comença el patiment. No vull dir massa cosa al respecte perque prefereixo oblidar-ho. Nervis, angoixa, molta calor, moltissima, em costa respirar, mes nervis i mes negativitat en el circuit, no puc treure'm roba per no desqualificar-nos.Tot i això, aconsegueixo fer forçada per elles el meu 5.000 mes ràpid mai fent, començant a 4:10, però l'agonia es horrible. En bici crec que les coses milloraran, pero no, això no ho salva ni deu, dues voltes tirant de pebrots mes que de cap, perque el cap no se on el tinc ara mateix. Si una veu en off arriba a dir: Anna pots parar ara mateix, paro. Però podia passar de tot, que una d'elles punxes a la bici o rellisques i es fes mal, a més, la Paula ja al primer running tenia molesties al genoll.

El cap no tirava i el cos sense ell no tirava. Sempre que sentia que algú em deia això pensava que...no se, no ho entenia, però ara puc dir que si el cap no tira, patiment assegurat. I també que els nervis les setmanes previes traeixen molt i juguen males passades. Per sort tot va acabar be i puc dir que tinc unes companyes fantàstiques i uns amics excepcionals, però la meva estona de patiment no me la treu ningú.


Dues frases unes hores més tard em van donar un xut d'energia: un amic em va dir alguna cosa així com "això et farà més forta", i la Julia (i suposo que també en nom de la Bea) després dels ultims cafes fets em va dir: quan es competeix es competeix, i la resta l'has de bloquejar en aquells moments.

Ahir va ser un punt d'inflexió, ara només cal plantejar-s'ho tot de manera diferent, encara que se que, tard o d'hora, en aquest sport, tornaré a patir, i això es senyal de que estem vius.

(Esto no se para, esto no se para)

15 comentaris:

  1. Buena crónica reflexiva, pero, donde esta el positivismo??
    como bien te han dicho esto te hará mas fuerte y sobre todo mas segura, sera la mejor experiencia para aprender a bloquear todo lo ajeno a exprimirse y centrarse en un objetivo, ya lo has hecho, ya lo has logrado el próximo lo decides tú....Esto no se para. Un abrazo!

    ResponElimina
  2. muchas gracias Joako. Es cuestion de actitud y una ostia de estas no esta del todo mal de vez en cuando. Empezar en el minuto cero viendo las cosas negras no gusta a nadie, pero lo que no nos mata nos hace mas fuerte, así que seguir seguir seguir...Un beso enorme, gracias por las fotos y sobretodo gracias por los animos. Ahora se que estabas saliendo de estar malito y tu visita aun tiene mas merito!

    ResponElimina
  3. Anna el patiment es una part tambe d'aquest esport. l'important es disfrutar. Pel tema animar ja saps que era un motiu mes per fer unes birretes amb el soci jejejeje Vinga que a les fotos sortiu les 4 guapissimes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jejej, aixi que el motiu era fer birres amb el carles no??? Quin parell esteu fets!!! Gracies de totes maneres!! Si si, patint no ho gaudeixes pero despres es valora. Les experiencies negatives son importants perque t'aporten moltes coses que d'una experiencia positiva mai treuriem

      Elimina
  4. Dragones, "m´omple d´orgull i satisfacció!!" és broma no faré cap discurs!! Sou les millors i PUNTO!!!!

    Enhorabona a les 4!!! i als acompanyants, com sempre espectacular trobada Dragoniana!!

    Una abraçada i fins la propera!

    Xavi.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Larga vida al Presiiiiii!!!! :)

      Moltes gracies!! Vam deixar els nostres colors ben representats!!!

      Elimina
  5. Anna, per una vegada, NO M'AGRADA LA CRÒNICA!!
    És broma, però estic amb el Joako, on està el positivisme, converteixes coses positives en negatives: les organitzacions perèvies, que vingui gent a animar-te...
    En tot cas ja t'he dit mil coses en privat que es poden resumir en PROU!!!! Has de gaudir del hobby, no pot ser que vagis amb nervis si aquests et traeixen, si fa calor t'obres la jaqueta, si es posen xungos a boxes, te'n rius del tema, si aquell dia no vas, no vas, però no s'acaba el món!
    Ah, i la frase "quan es competeix es competeix, i la resta l'has de bloquejar en aquells moments" fijo que és de la Júlia, com si l'estigués sentint, quina gran Dragona!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vale vaaaale, aquella no es l'actitut, ja ho se!!! Masses imputs en tants pocs m2!!! Ja no em passara mes, estic contenta pel treball previ fet i sobretot pel resultat i l'actuacio, ara vist 48 h despres, que quatre nenes que mai havien entrenat juntes i debutaven en aixo de les duatlons aconsegueixin un 16 de 25 es motiu d'orgull!!!

      Vaaa, es un hobby, tu ho has dit, i qui vulgui demostrar res s'esta equivocant de
      Club...erem les mes guapes i amb la millor claca, i aixo si que no es motiu de debat!!!
      Gracies jefecito, una hostia de tant en tant no va malament!!!

      Elimina
  6. Respostes
    1. Que es preparin quan ens posem a correr de debo! Jejeje :)))) l'any que ve el puto parque me lo fundo a 4:10! Jajaja

      Elimina
  7. aixxx Anna, que puc dir... nervioses anavem totes, jo crec que ho vas fer molt bé, aquesta vegada no la vas poder acabar, però quan competeixes en equip, encara que de vegades ens "foti", lo important no es arrivar a menjar-se la cirera, lo important es disfrutar del pastis. I es el que has de tenir clar per a properes vegades, no importa acabar si amb la teva ajuda les teves companyes ho han pogut fer.
    Anna anims, a la propera més i millor!!!
    Lídia

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltissimes gracies cuca, treball en equip es aixo, i va ser genial posar un granet de sorra en aquest exit tan nostre!!! Som unes valentes, i aixo s'ha demostrat, a la propera mes i millor!!

      Muuuuua

      Elimina