dimecres, 28 de setembre del 2011

Bon temps pels Dragons

Estem On Fire, i a qui no li agradi llegir-ho que tanqui la pestanyeta de l'entrada ara mateix, però els Dragons estan On Fire.


Dragons a la Mercè 18 de setembre 2011

Portava dies, per no dir setmanes, que ho pensava, però diversos esdeveniments passats m'han fet estar mes convençuda, acabant-ho de rematar el comentari del Mikel a la pàgina del facebook del club i una de les interessants converses matutines amb en Pau


La setmana màgica (que no tràgica encara que una mica si) va començar amb una magnifica cursa de la Mercè, no pels resultats obtinguts que van haver de molt bons ( com per exemple el d'en Nacho) si no perque tots vam tenir BON TEMPS...es el que passa, que si plou plou per tots, i si fa sol també en fa per tots (soc conscient que això no s'enten, però algu ja sap perquè ho dic), així que amb un TIEMPAZO digne d'enveja ens vam veure tots abans de la sortida per fer la foto d'equip, i ja s'olorava que això feia patxoca, com no podia ser d'un altre manera.

I així va ser diumenge a la Salfish Half de Berga, on els Dragons van fer una actuació digne de menció.
Allà estaven en Pau,Nacho,Capi,Espriu,Guillem i Jaume donant el màxim d'ells i lluitant fins el darrer dels kms, i els resultats son mes que visibles, va anar de ben poquet no entrar en el top ten si no fos per la injusta i misteriosa desqualificació d'en Guille (a veure, que les proves son les que son, i el casc i la bici no conjunten ni de conya, jo també l'hagués llençat!jajaja) i la punxada a la cursa a peu d'en Nacho. Si senyors, molt per davant de grans clubs i encara que no consti oficialment, d'alguns que els hi tenim ganes (perdoneu, però algu ho hauria de dir).

Foto de familia
Per rematar aquest diumenge apoteosic on si una cosa es va reflexar va ser l'esperit de grup, ahir va haver foto oficial d'equip a la carretera de les Aigües per la revista Finisher. Quina patxoca, senyors...i ensenyant cantera futura.

Ara la temporada de Triatló ja s'acaba però com nosaltres no som monotemàtics (o Tritemàtics) ens dedicarem al running, a les duatlons i preparar futurs aquatlons i reptes personals pendents, que segur que no son pocs. Així ens esperarà un 2012 per fer "més pupita" a la resta d'equips.

Només em queda dir una cosa: Felicitats als Finishers

Aquesta entrada m'ha quedat massa rosa, ja ho se, però els colors son els colors, i jo soc rosa!!!. Està dedicada obviament a les Dragones: Julia i Bea.
Això es més que un club...i si,TOT SUMA, les competicions i els entrenaments tots junts.


ORGULL DRAGÓ

(Esto no se para, esto no se para)




1 comentari:

  1. Ni que ho diguis!! Força Dragons/es Forever!!

    Apa ...i reposar una mica també va bé!

    Xavi.

    ResponElimina