diumenge, 1 de gener del 2012

Any nou, vida nova (mes i millor al 2012)

Després d'un mes una mica ausent, amb la lesió que encara arrosego després de la Jean Bouin i la visita successiva a tres fisios diferents amb cadascun un pronostic diferent: sobrecarrega, trencament, ara repos una setmana, ara dues, ara tres...esperant que el dolor disminueixi, i...patapump: 2012 ja el tenim damunt!!! Feliç 2012!!!

suporter dragona a la cursa dels nassos 2011
La proposta de fer un running On fire per preparar la Mitja de Granollers i de Barcelona ha quedat una mica al marge, però no hi ha mal que per be no vingui, i sempre un pensament positiu compensa per x10 un pensament negatiu, així que tornem a l'aigua...a l'aigua i a la bici, esperant que tot millori en breu. Soc conscient que vaig una mica justeta pel plan de mitja que anava seguint, però s'intentarà salvar la mitja de Granollers com dignament es pugui i a Barcelona ja pensarem en fer-ho millor! (això ho dic a dia 1 de gener, el dia 1 de febrer ja veure'm com estem, perque no soc massa bona fent bondat, i uff...crec que es el que toca en el fons per sortir de tota lesió).

Ahir, dia 31, va tocar fer de suporter Dragona, amb alegria però una mica de nyonya ja que sempre agrada acabar l'any amb un 10.000 de qualitat, envoltada de la teva gent i un ambient digne de menció, esperit 100% nadalenc i que en el fons serveix per cremar totes les sensacions dolentes de l'any que s'acaba.

I si ahir calia per cremar les males sensacions de l'any que s'acabava, l'any de transició necessari entre el 2010 caotic i el 2012 apoteosic que m'espera, el Tri-any, al cap i a la fi, els 12 mesos on han entrat a la meva vida gent que crec que costarà molt esborrar i que compartirem plegats molts kms, moltes emocions i molts moments màgics ( i no em refereixo nomes als esportivament parlant )...aquest dematí tocava matinar i começar l'any "al lio", al lio i al remull!!!

2011 va ser l'any del swim, sense cap mena de dubte, i el primer dia de 2012 no podia ser de manera diferent.
Matinem, a les 9:00 ja tinc els primers whatsapps de la Lidia, i amb ella en Toni i la Blanca. Banyador rapidament posat, cava a la nevera, el barnús de la Bastús, la GoPro...i rapid a recollir-la i a la Barceloneta.
Primer bany de l'any, 01 de gener 2012
300 persones a punt a les 12:00h pel primer bany de l'any, ambient increible, sol de justicia que feia pensar que l'aigua no estaria tan freda com realment està (al loro, que es 1 de gener, i 4 rayitos de sol no fan estiu). 3,2,1...Go!!! sembla una sortida de triatló de 3a divisió, la gent tranquilament va caminant, les càmares gravant, i ploooooffff, no hi ha volta enrera!!!! aigua gelada, siiiiiii, gelada!!!! cada braçada costa una eternitat, sensació de fred però encara més d'inutilitat de les mans, fem unes braçades mes, parem, petons, abraçades, bon any!!!, veiem que la gent ja està sortint ( i si ens quedem una miqueta mes???), crits de uooo,uoooo, demà agafo la baixa, quin fred!!!, i sortim. Només per moments com aquest ja val la pena fer esport.

A la sorra el barnús calentet i el cava a morro perque obviament no hem pensat en gots, en Meca al costat que no s'ha mullat ni els turmells perque estava massa freda (jejeje, si es que no es Dragon, en el fondo, y nuestra sangre caliente se nota), mes petons, mes abraçades....i a buscar el caldito!!!.
Una vegada fora estic envoltada dels meus: family i el kilian!!!!. Anem a dins del club: un bany a la piscina? vale!! com pot ser que una piscina estigui plena i a l'altre no hi hagi ningú?? la gent es rara no?? Entrem a l'aigua: Uuuuuuuaaauuuu, esta mes gelada que l'aigua del mar!!!jejeje, gran experiencia.

Estem ja al 2012, ara si que no hi ha volta enrera, pensament positiu en tot moment.

Sí, soc feliç!!!!. Moltes gràcies a tots els que heu estat al meu costat aquest 2011, els que heu estat sempre, els que vareu estar i ja no esteu (perque de tot s'apren a la vida), i especialment a totes aquestes persones que com ja he dit han sorgit d'una manera casual i ja s'han quedat en el seu raconet.

FELIÇ ANY!!! i com diu algú que em sona: Salut i més Kms!

(Esto no se para, esto no se para)







2 comentaris:

  1. Gran entrada, Dragoneta! Molt Bon Any! Gràcies per transmetre energia i bon rotllo pel 2012, Dale gas, Anni!

    ResponElimina
  2. Crec que en diversos aspectes però estic segura que serà un GRAN ANY 2012 per a les tres.
    Em repeteixo a la bea però penso el mateix gràcies per transmetre aquesta energia i bon rotllo, OLE TU!!!!

    ResponElimina