dilluns, 14 de maig del 2012

Stage BcN Dragons a Puigcerdà (11-13 maig)

I l'stage finalment va arribar. Èxit absolut, no puc dir massa cosa mes. Nosaltres contents i els socis encara mes contents. Que mes es pot demanar? Ens agradaria ser mes crítics, millorar per properes edicions,assolir aquell plus de qualitat i no hi ha millor manera que fer balanç objectiu d'aquests tres dies conjuntament amb els meus companys i jo mateixa en veu baixa (o no tan baixa escrivint-ho ara en aquesta entrada). Així que, 3,2,1...Stage

Ens remontem per uns moments a dimarts a les 20:00h al frankfurt "hora punta", cal tancar les activitats, marcar un timing perque el temps no se'ns tiri damunt, organitzar una mica les rutes en bici, i el que es mes important, saber-les per intentar no perdre'ns, crear grups de bici i de running, ordenar els clinics i xerrades tècniques,habitacions,cotxes, ufffff...masses coses i nervis (si mes no jo estic nerviosa, no ho acabo de veure del tot clar). Cal buscar el Garmin per portar els tracks, roba tèrmica perque teoricament farà fred,repartir les capses amb les begudes...millor no pensar, el que s'ha fet fins ara està fet, i la resta, ja s'improvitzarà (en aquest moment encara no sabiem que el Victor de Cyclistlab ens vindria a fer el clinic de biomecanica, brbrbrrbbrbrbr, no soporto la improvització, soc massa racional, metodica i planificada!!!!!)

tic tac tic tac....

  • Divendres:
Roger a les 16.15h m'ha de passar a buscar aprop de casa. Son les 16.45h i no ha arribat! brbrbbrbr, nervis!!!!. Creuar Bcn en hora punta es el que te. Per sort arriba, carreguem el cotxe amb les bicis i altres bosses i anem en direccio a casa l' Albert on ell i la Nuria ens esperen, repartim algunes capses de Damm i Veri, i ens posem en marxa. Rapidament ens perdem, nosaltres agafem els tunels...però ja ens veure a Puigcerdà. A les 19.30 arribem, el Campus Puigcerdà es una passada i els companys van arribant...habitacions, clinic magistral de Cyclistlab, soparet entre primers riures i briefing by Jefecito explicant les activitats del cap de setmana...uffffffff, cargadito cargadito....i a dormir aviat

  • Dissabte:
Intentaré ser breu. Esmorzaret de qualitat, ràpid a la piscina on l'Oscar de Usk Tim ens fa unes classes de tècnica, correccions i ens grava per analitzar la braçada. Ens canviem ràpid i a per les bicis (quin goig que fem tots de dragonets, lluint els colors, i amb els suporters despedint-nos i desitjant que el grupet de dragons-ardillas no es piquin en exces ja que al km 20 esperem la resta). I una horeta després, allà ens retrobem, en el punt de trobada, i comencem a pujar (cullons que dur començar així), i seguim pujant, i finalment baixem, i tornem a pujar, i tornem a baixar...i així, amb dos o tres portets per la zona de les Angles-llac de Matemale, acaba la sortida en bici (podria explicar mil coses mes que em van passar pel cap durant aquelles mes de dues hores de ruta i menys de 40km, però m'ho quedo per mi...estava envoltada d'un paisatge, de gent fantàstica i només calia fer dues coses: pedalar i dosificar-se, que el tram era llarg). Acaba el circuit i tinc clara una cosa: faré Sprint! jejeje (1er objectiu de l'stage assolit). Dinem paaaaasta i mandonguilles que tenen gust a gloria, migdiadeta de rigor i Gatorade running (poc mes de 8km en el meu cas però suficients per recordar perque odio les transicions bike-running). Que guaaaapos que estem amb les equipacions! Mil gràcies. Dutxeta (la 4º del dia mínim), sopar i relax time amb apalanque als sofas chill-out i Compex per la vena, comentem breument el dia i en res tots ben adormits

  • Diumenge:
I finalment la fatiga passa factura. Despertem ja cansats, esmorzem be i fem un clinic sobre l'entrenament silencios a carrec de l' Oscar d' Usk Tim.Ens canviem rapidament i a la piscina a provar el Nadathlon (com cansa l'inventet), revisem la tècnica de cadascun i juguem amb els Dragonets que estan a la piscina també.
Posteriorment entrenament de multitransicions i sortideta a rodar en bici, em comenten a posteriori que es un show, però jo estic massa cansada per fer-ho i prefereixo descansar i després fer una volta amb la Isa i la Judith per Puigcerdà. Esperem el grup que vingui en bici (Pau ha punxat i s'ha quedat tirant a Prats mentres que plovia moltissim) i poc a poc van arribant tots. Dinem acabant de comentar la jornada, sorteig de regals (grande Mikel i Espriu on Fire acompanyats de l'Emma i l'Arnau com azafatos)....fem maletes i petonets i abraçades, que a Bcn falta gent

I com totes les coses bones, l' Stage s'acaba, deixant un molt bon gust de boca, pensant en edicions properes i un unic pensament al cap: ORGULL DE DRAGONA

(Esto no se para, esto no se para)

No vull acabar l'entrada sense expressar el meu sincer agraïment als fantàstics companys que han fet possible aquests tres dies:
Pau, Mikel, Nacho, Espriu, Albert, Carles i Presi (solo faltas tu)

Gràcies a tots per compartir aquests tres dies amb nosaltres: entrenaments, xerrades, riures i complicitats. Gràcies, sou molt grans.

Gracies als col.laboradors, a Usk Tim, Cyclistlab, Compex, Gu, Gatorade, Damm, Veri, Rockstar...

Un petit record per la Bea i la Júlia: l'any vinent, us espero, però vestides de curt!!! jejeje ( us anyoro un munt) i felicitats per les meves Dragonas: Isa, Judith, Núria, Sheila, Anna, Imma; Katia i Ana Pozo (dragonizate ya!!!!) i per totes les mamis dragonas que van estar cuidant dels petits de la casa.



Dragons Swim


Dragons Bike


Dragons Run



12 comentaris:

  1. Moltes felicitats a tu tambe Anna, perque vas ser una part molt important perque tot sortis rodonet rodonet......la feina ben feta dona fruits i podem estar molt orgulosos del nostre Club.

    Com sempre et dic.....Grande Bastus.

    (p.d. el proper Stage posem la cadeneta de la galleda mes llarga jejeje)

    ResponElimina
    Respostes
    1. jajaja, no ho recordava

      mira que sort que la cadeneta estava ben alta i no arribava que sino sentiu un crit que sortiu corrents!jajaja

      gracies carles, som una junta de puta mare!!! :)

      Elimina
  2. Dragoneta meva, em veuràs de curt!!! No sé com ens ho muntarem el Pau i jo amb dos txurrumbeles, però allà em tindràs!!! Quin Stage tant maco, inclús des de la meva passivitat!!! I quina gran crònica. Gràcies per donar a la Junta de cracks el pink power que necessitava per ser perfecta!!! #NofaltabaniDios!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mama dragona, es un plaer formar part d'aquesta junta, i com no...d'aquest club!!!!

      No saps la sort que vaig tenir de coneixe't a tu, en pau i en willy ara fa un any i mig! :)

      Elimina
  3. Para ser un club perfecto ademas de tener Dragones, Dragonas & Kids, hay que tener una Bastús!!! y eso solo lo tenemos nosotros, BARCELONA DRAGONS!!! Hemos disfrutado muchísimo este fin de semana, mi familia ya quiere repetir, aunque como Bea dice .... cuando Ana se vista de corto yy con las dos peques no se como lo haremos... anyway!!! ORGULLO DRAGON!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. buuuuuuuaaaaghhhh, em fas plorar!!!ya haremos turnos o contratamos una canguro (creo que la hija de lidia por un modico precio nos ofrece sus servicios! jejeje).

      ORGULL DE DRAGONETS!!!

      Pd:Por cierto, papi, tienes unas hijas que son dos sirenitas!!!!
      Pd2: me encanta como te apreto con las cronicas para que leas en català! jejeje

      Elimina
  4. Sois los mejores! El año que viene repetiremos seguro! ^^

    ResponElimina
  5. Què maaaaaco!! Quin gran ambient!! Quina gran junta!!! Si es de ser bueenas personas!! Un ole per tots els dragons, dragones i dragons kids!! Lo de contractar una cangur lo veo!!
    Bss

    ResponElimina
  6. Ens veiem a les Angles guapissima!!!!! Sprint power!

    ResponElimina
  7. Anna l'any vinent estaré allí per donar guerra tot i que com la Bea tindre algún que altre problema de logística, però ho solventarem.

    ResponElimina